image
image
image


                                                                 Vision at Wellness Gurun.se
 
VVi tror på att man skapar sin egen framtid. Vision at Wellness Gurun.se är ett av våra affärskoncept.
Talesätt: Den person du är idag är ett resultat av dina
tankar och handlingar du haft hittils i ditt liv.
Den person du är om 5-10 år är ett resultat av dina
tankar och handlingar du har idag.

Denna grundtanke betyder (för oss) att om du ändrar dina handlingar och tankar om dig själv kommer du att vara på ett annat ställe om 5 år. Detta gäller såväl dina relationer, arbetssituation men också din ekonomi.

Olika Intäkter
Visste du att vi har 2 former av intäkter, aktiva och passiva.
Aktiva intäkter är sådana som vi har då vi byter vår tid mot pengar, dvs du går till jobbet får i slutet av månaden en lön. Du gör alltså någonting aktivt för dina pengar.
Passiva intäkter är pengar man får t ex om man skriver en bok, spelar in en skiva eller äger fastigheter som genererar pengar.
För gemene man är detta lite svåråtkomligt...
Passiva intäkter kommer in på kontot vare sig du går till jobbet, eller sitter med en paraplydrink nere på Bahamas.

Dessvärre ser det ut så här för oss fotfolk: 

 

Av våra intäkter varje månad är minst 95% av dem
aktiva, vi byter vår tid mot pengar, det kallas i dagligt tal för lön.

Mindre än 5% av våra intäkter är alltså passiva, för de flesta av oss är det bara den skrala räntan vi får av "bankerna" som är våra passiva intäkter, och vissa av oss får en löjligt liten del i aktieutdelning nån gång per år.

Med våra utgifter är det dessvärre precis tvärt om, där är endast 5% aktiva, dvs det som ger oss energi, medan 95% av våra utgifter är passiva, sådana som skatter, avgifter, hyra etc, som:

1; måste betalas även om du är/ blir sjuk och 
2; suger energi från oss.

 

 

Vilken ekonomi har du?
Enkel ekonomi (pengar in, pengar ut), oftast låginkomsttagare
Stressad ekonomi (medelinkomstagare, äger en lägenhet eller radhus), där vi har det som kallas tärande tillgångar
Generativ ekonomi, där dina pengar arbetar för dig och inte tvärt om. det är så rika blir ännu rikare, de låter sina pengar gå till arbetet istället.. Om du inte vet vilken ekonomi du har så bör du ta reda på det idag.

Tillbaka till talesättet:
Det person du är om 5-10 år är ett resultat av dina tankar och handlingar du har/gör idag.

Det handlar alltså att ändra sin syn, sin sanning om sig själv och släppa sina begränsningar och rädslor. Detta är att ändra sina tankar, men man måste också komplettera denna ändrade tanke med en handling. Att drömma om drömvinsten, men om di inte förenar denna dröm/tanke med handlinglingen att faktiskt gå och köpa en lott, så förblir detta just en dagdröm.

Vilka handlingar har du tagit idag? Hur har du förändrat dina tankar, begränsningar och "sanningar" ("vi är inte gjorda av pengar", "vi har i alla fall hälsan", "man måste jobba hårt här i livet" etc).

Vilka 1-års mål har du?
Vilka 10 års mål har du satt upp, och vad gör du för handling idag för att detta skall manifestera sig om 10 år, annars förblir det som sagt bara en dagdröm.

Vision at Wellness Gurun är inte för alla. Vi söker personer som verkligen vill förändra sin framtid, dels ekonomiskt, men också som vill inspirera andra att påverka sina liv. Vi söker dig som vill förstå varför och inte bara fokusera på vad. Vad kan vara t ex att vara ekonomiskt oberoende, Hur, du når dit kanske också är klart för dig. Men svarar detta på kärnfrågan; varför vill du vara det? Är det av rädsla för fattigdom eller vad andra ska tycka om dig? Vi fokuserar på frågan varför. Om du är rätt person förstår du vad jag menar.. Fråga dig själv: Vart är du om 5 år? Om du vill påverka detta svar, då är du välkommen att höra av dig till oss och/eller komma på någon av våra träffar.

Klicka här för att se om några av våra träffar kan överensstämma med din kalender.Kolla sedan på kalendern: Waiora/WellnessGurun.

Du kan också maila oss på vision@wellnessgurun.se

Vi har dessvärre inte tid att svara på en massa frågor på telefonen. Vi får många som ringer och har inte tid att sitta och svara på alla frågor per telefon. Vi som driver Wellness Gurun har dessutom patienter varje dag.

För dig som terapeut håller vi på att utarbeta en hel utbildning inom detta.
image
image